Tres anys de Tortosa Antiga


Durant aquest mes el projecte de Tortosa Antiga i el seu bloc compleixen el seu tercer aniversari.


En tres anys hem vist com un petit bloc amb la voluntat de posar en valor el patrimoni a través de fotografies, de diferents vivències i històries, per estimular el respecte i l’amor envers a ell, anat creixent i consolidant-se fins arribar a les 44.100 visites durant tot l’any passat i més de 2000 amics a la xarxa social de Facebook.

Un bloc que sortia de la ignorància i de la desconeixença de la ciutat i del seu territori. Un espai per a descobrir o redescobrir una ciutat, conèixer la seva evolució urbana, les diferents accions, creacions i destruccions... per saber-ne de la seva gent, per arribar a entendre la societat actual.

A més l’espai venia a omplir un buit a la xarxa, sobre les fotografies antigues de la ciutat i la seva contextualització a la història. Un espai que ha vist com ha creat ponts amb associacions com Amics dels Castells i Nucli Antic i amb altres espais que s’han anat consolidant a la xarxa com és Baix Ebre i Montsià Antics, altres llocs i persones interessades amb la cultura i estima de la ciutat.

Res més, que donar les gràcies als que ens seguiu i a molts que col·laboreu!

1 comentari:

  1. Des de wiki Ilercavònia moltes felicitats i que en compliu molts més!.ASTOROT.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...